שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרינדה מרוקאית PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

מתאימה מאוד לפרגיות ונתחי עוף שונים, מצויינת לדגים.

 

רכיבים:

 

1 כף פפריקה מרוקאית
½ כף פפריקה מרוקאית חריפה
1 כף כמון
¼ כף כורכום
¼ כף "ראס אל חנות" - תערובת תבלינים מרוקאית (ניתן להשיג בחנות תבלינים)
3 שיני שום, קצוצות
מלח שולחן
פלפל גרוס דק
2 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את כל החומרים יחד כולל שיני השום הקצוצות.

2. מכניסים לתערובת המרינדה את חלקי העוף/הדג  ומערבבים בעדינות.

3. משהים את העוף/הדג במרינדה במשך שעה לפחות לפני הצלייה.



חפשו מתכון נוסף: