מתכונים -
בשר
|
אווז צלוי עם פלחי תפוזים
רכיבים:
5 שוקי אווז
½1 כוסות מיץ תפוזים
2 תפוזים, חתוכים לפלחים
מעט סוכר
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. משפשפים את עור האווז במלח ופלפל.
2. וצולים את שוקי האווז בתנור האפייה, על גבי הרשת. תחילה בחום של 250 מעלות למשך 20 דקות, מנמיכים הטמפרטורה לחום בינוני (180°) וממשיכים בצלייה למשך 40 דקות.
3. מעבירים את שוקי האווז לתבנית, מסדרים סביבם את פלחי התפוזים, יוצקים את המיץ וממתיקים מעט.
4. אופים בחום בינוני במשך חצי שעה.
|
|