שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דג סלמון צלוי בגריל ברוטב ווסאבי PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

150 גר' פילה סלמון

כפית שמן זית

קורט מלח גס

קורט פלפל שחור גרוס

כפית גרגירי חרדל


לרוטב:


½ כוס חלב קוקוס

½ כפית אבקת וואסבי

¼ כפית מלח

¼ כוס יין סאקה


אופן ההכנה:


1. מצפים את נתח הדג בכל התבלינים וצולים בגריל מכל הכיוונים עד לבישול מלא כ- 7 דקות.

2. לאחר שמוכן נותנים לו להתקרר בצד כ- 2 דקות.

3. להכנת הרוטב מכניסים לתוך סיר קטן את כל החומרים ומבשלים עד לצמצום והסמכה של הרוטב.

4. להגשה מרפדים את אמצע הצלחת עםם הרוטב ומניחים על את הסלומון . ניתן לקשט בגבעול טימין.



חפשו מתכון נוסף: