שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לביבות משאר ירקות PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

1 קישוא בינוני, מרוסק גס

1 גזר בינוני, מרוסק גס

1 תפוח אדמה בינוני, מרוסק גס

1 בצל בינוני, מרוסק גס

½ כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס

½ כוס עלי נענע טריים, קצוצים

3 ביצים

¾ כוס קמח מצות

¼ כוס קמח תפוחי אדמה

קורט פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

3 כפות אבקת מרק פטריות

שמן/מרגרינה, לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

1. בקערה בינונית מערבבים לעיסה אחידה את כלל הרכיבים ומשהים בצד במשך 10 דקות (על מנת למזג את הטעמים).

2.  מחממים את מהמחבת, מוסיפים את השמן/מרגרינה.

3. בעזרת הידיים צרים לביבות בקוטר של 5 ס"מ ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבה נהיית זהובה.

4.  סופגים את עודפי השמן על גבי נייר סופג.

 



חפשו מתכון נוסף: