שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שקשוקה לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

הכמויות מיועדות להכנת 3 מנות.

 

רכיבים:

 

5 עגבניות בינוניות, רכות, חתוכות לקוביות
1 פלפל אדום, קצוץ (אפשרות)
1 כף רסק עגבניות
1 בצל,  קצוץ
2 שיני שום,  קצוצות
3 ביצים
1 כף שמן זית
פלפל, מלח, אורגנו או צ'ילי מתוק

מעט שמן זית, לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד להשחמה.

2. מוסיפים את העגבניות והגמבה ומאדים עד שיתרככו.

3. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומבשלים במשך שתי דקות.

4. מוסיפים את הביצים וממתינים שיתבשלו.



חפשו מתכון נוסף: