שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פיצה ברוקולי PDF הדפסה דוא
מתכונים - חלבי



רכיבים:


מכינים בצק לפיצה (ע"פ המתכון הבא)
400 גרם פרחי ברוקולי, מופרדים
רוטב פיצה מוכן (ע"פ המתכון הבא)
1 עגבניה גדולה, חתוכה לקוביות
זיתים שחורים
גבינת מוצרלה, מגוררת
גבינה צהובה, מגוררת

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים מראש את תנור האפייה לחום גבוה של 220º.
2. מרדדים את בצק הפיצה לעובי של ½ ס"מ ועליו מורחים מרוטב הפיצה.
3. מפזרים שכבה מהגבינות המגוררות.
4. מפזרים מעל זיתים שחורים וקוביות עגבניות קטנות.
5. מפזרים עוד שכבה של גבינה מגוררות.
6. מניחים מעל הגבינה ואת פרחי הברוקולי ולוחצים עליהם קלות (לקבלת משקעים קטנים).
7. מכניסים את הפיצה לתנור למשך 25 דקות.



חפשו מתכון נוסף: