שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון פשטידת בצל PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:

 

8 בצלים בינוניים, קצוצים

100 גרם חמאה

250 מ"ל שמנת לבישול (1 מיכל)

4 ביצים

4 כפות קמח תופח

50 גרם גבינה צהובה, מגוררת

1 כף קורנפלור (או עמילן תירס)

קורט אגוז מוסקט

פלפל לבן, מלח, לפח הטעם

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים מראש את תבנית האפייה לחום בינוני (180º)

2. במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל על להבה נמוכה, עד שנהייה שקוף.

3. מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב ומבשלים במשך כשתי דקות. משהים בצד לצינון.

4. לקערה גדולה מוסיפים את הגבינה המגוררת, הביצים, הקורנפלור/עמילן התירס והקמח ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.

5. מתבלנים באגוז המוסקט, במלח ובפלפל הלבן ומערבבים היטב.

6. יוצקים את תחולת המחבת לקערה, מערבבים, טועמים (ומתקנים במידת הצורך תיבול).

7. יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים במשך כ - 50 דקות.



חפשו מתכון נוסף: