שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אצבעות שוקולד בקלי קלות PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

רכיבים:

 

 

1 מלאווח מופשר, חתוך לרצועות באורך של 4 ס"מ

4 כפות שוקולד נוטלה

1 כף קוקוס, טחון

1 כף אגוזים, טחונים (מומלץ אגוזי מלך)

 

 

אופן ההכנה:

 

1. על כל רצועת בצק מורחים באופן שווה את שוקולד הנוטלה.

2. מפזרים מעל מהקוקוס והבוטנים.

3. אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200°) במשך כ - 7 דקות.



חפשו מתכון נוסף: