שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת דבש בחמש דקות PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

1 כוס סוכר (ניתן להשתמש בסוכר חום להורדת רמת המתיקות)

1 כוס דבש/סילאן

3 ביצים

¾ כוס שמן קנולה

1 כפית קינמון, טחון

½2 כוסות קמח

1 שקיק אבקת אפיה

1 כוס תה רותח, כהה מאוד

 

אופן ההכנה:

 

1. לקערת מעבד המזון מוסיפים את הסוכר, הדבש/סילאן, השמן, הביצים והקינמון ומערבבים במשך מספר דקות, עד שהתערובת מתאחדת ואוורירית.

2. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפיה,  מממשיכים בערבול קל, עד שהם מתאחדים עם התערובת.

3. תוך כדי ערבול, מוזגים באיטיות את התה (תוך כדי ערבול). ממשיכים בערבול לעוד 20 שניות מסיום המזיגה.

4. מחממים את תנור האפיה לחום נמוך (160°) ואופים במשך 50 דקות.

5. בסיום האפייה, מוציאים את העוגה מהתנור וכשהיא עדיין לוהטת, יוצקים עליה 2 כפות דבש ומורחים בעזרת לקקן.

 



חפשו מתכון נוסף: