שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
נתחי טונה כבושה על מצע סלט PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

הכמויות מיועדות ל-4 מנות.

 

רכיבים:


140 גרם טונה אדומה טרייה נקייה מעור וגידים, חתוכה לקוביות בגודל ½1 ס"מ


למשרה:


20 מ"ל שמן זית

1 כפית מיץ לימון

½ כפית גרדת לימון

1 כף פטרוזיליה קצוצה דק

שן שום קצוצה דק

1 כף בצל אדום קצוץ דק מאד

 

לסלט:


1 לימון כבוש קצוץ דק

2 פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לרצועות דקות

200 גרם עלי מנגולד חתוכים לרצועות דקות

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל חומרי המשרה. משרים את קוביות הטונה לפחות 4 שעות ועד יומיים.

2. מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ומטגנים את עלי המנגולד במשך דקה.

3. מעבירים לקערה. מוסיפים פלפל קלוי ולימון כבוש ומתבלים במלח ופלפל.

4. מגישים את קוביות הטונה על מצע הסלט.



חפשו מתכון נוסף: