מתכונים -
אוכל אסיאתי
|
רכיבים:
לסלט: 1 ראש חסה ערבית ½ ראש חסה מסולסלת מספר תרמילי אפונה ירוקה חתוכים ½ כוס נבטים רוטב לסלט (לפי הטעם) לקרוטונים: 4 פרוסות לחם לבן 1 כף שמן סויה ½ כף שמן שומשום ½ כף סויה
אופן ההכנה: להכניס את הירקות לקערה. להוריד מהלחם את ה"קשה". לחתוך את הפנים לקוביות. לחמם שמן במחבת , ולטגן את הלחם, תוך הוספת הסויה ושמן השומשום. להמשיך לטגן עד להזהבה. הקרוטונים צריכים להיות פריכים. לקרר את הקרוטונים , ולערבב עם הסלט והרוטב.
|
|