שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים קבב PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



קבב טלה.


רכיבים:

 

500 גרם צוואר טלה טחון גס

500 גרם כתף טלה טחון גס

5 שיני שום כתוש

בצל קצוץ דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

½ כפית בהרט

מלח ופלפל

1 כף אבקת סודה מהולה ב - ½ כוס מים פושרים

 

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים למעט הסודה.

2. מוסיפים את המים עם הסודה ומערבבים היטב.

3. מכסים את התערובת בניילון ומשהים במקרר למשך 4 שעות לפחות.

4. צרים קציצות קטנות וצולים על הגריל כ - 3 דקות מכל צד.



חפשו מתכון נוסף: