שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מיץ שקדים PDF הדפסה דוא
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

רכיבים:

 


1 כוס שקדים אשר הושרו במים כל הלילה ולאחר מכן נשטפו.
מעט וניל (תמצית או פולים)
4 כוסות מים
15 תמרים קטנים מזן חלאווי
ניתן להוסיף 3 כפות אגוז מרוסק (מסוג מקדמיה או קוקוס)


אופן ההכנה:


1. לערבל בבלנדר את המים והשקדים במשך 3 דקות.

2. להעביר את הנוזל דרך בד או חיתול לתוך קערה גדולה.

3. לגלען את התמרים ולערבל עם הוניל בבלנדר.

4. להוסיף את נוזל השקדים לתמרים שבבלנדר ומערבלים דקה עד שהנוזל הופך נוזלי.

5. להוסיף מים לפי הטעם והסמיכות המועדפת.



חפשו מתכון נוסף: