שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לפת כבושה PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

4 ראשי לפת טריים בגודל בינוני

2 ראשי סלק אדום קלופים וחתוכים לשמונה חלקים

3 כפות מלח בישול

½ כוס חומץ לבן

4 שיני שום בקליפתם

צנצנת גדולה


אופן ההכנה:


1. שוטפים היטב את הלפת, מחלקים לארבעה חלקים ומכניסים לצנצנת.

2. ממיסים את המלח במים בטמפרטורת החדר. שופכים מעל הלפת. מוסיפים את החומץ ושיני השום וממלאים את הצנצנת עד כיסוי. סוגרים היטב.

3. כעבור יומיים מוסיפים את הסלק.

4. כעבור יומיים מוסיפים מיץ לימון סחוט טרי.



חפשו מתכון נוסף: