שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
חזה אווז באגסים וקלבדוס PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

 

 

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.

 

רכיבים:


4 חזות אווז מנוגבים

1 אגס מקולף וחתוך לקוביות

¾ כוס מיץ תפוחים

½ כפית קורנפלור

2 כפות קלבדוס (שיכר תפוחים צרפתי)

1 כף גרגרי פלפל ירוק

1 כפית טימין (עלים טריים)

שמן לטיגון


אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את חזה האווז בסיר עם מעט שמן עד להשחמה כשהעור כלפי מטה. הופכים ומטגנים את הצד השני. מטגנים כ-15 דקות על אש נמוכה שלא ישרף ומוציאים.

2. בשומן האווז שנותר בסיר מטגנים את קוביות האגסים מספר דקות עד להשחמה.

3. מערבבים את מיץ התפוחים עם הקורנפלור ומוסיפים לאגסים. מוסיפים את גרגרי הפלפל הירוק ומערבבים במשך דקה. מוסיפים טימין. מערבבים ומבשלים עד להסמכה.

4. מגישים: חותכים את האווז לרצועות ושופכים את הרוטב מעל.



חפשו מתכון נוסף: