שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פילה סלמון במרינדה PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

פילה סלמון שלם

½ כוס רוטב טריאקי

4 שיני שום קצוצות

1 כפית ג'ינג'ר מגורר

צרור שמיר קצוץ דק

½ כוס יין לבן

1 כפית חרדל

2 כפות דבש

2 כפות סויה

 

אופן ההכנה:

 

1. מכניסים את כל הרכיבים לקערה בינונית ומערבבים היטב.

2. משרים את פילה הסלמון במרינדה. (מומלץ להשרות כ-24 שעות עד לבישול).

3. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 15 דקות.

4. מסירים את נייר האלומיניום ואופים במשך 10 דקות בחום של 200 מעלות.

 

הערה: חשוב לשים לב שלא לייבש את הדג.



חפשו מתכון נוסף: