שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סורבה אבטיח PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.

רכיבים:


5 כוסות אבטיח

מיץ מלימון אחד

2 כפיות סוכר

עלי נענע


אופן ההכנה:


1. מרסקים את האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד.

2.מסננים ומוסיפים את מיץ הלימון ואת הסוכר. מערבבים עד שהסוכר נמס.

3.מקפיאים למשך 4– 5 שעות. מוציאים מהמקפיא ומרסקים במעבד מזון. מוזגים לכוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים



חפשו מתכון נוסף: