שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בלינצ'ס תפוחים PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

רכיבים:


לבלינצ'ס:


4 ביצים
6 כפות סוכר
2 כוסות קמח
2 כוסות חלב
1 כף שמן
מעט מרגרינה
קורט מלח



למילוי:

 

1 קילו תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
כף חמאה
מקל וניל
2 כפות סוכר
כף מיץ לימון
2 כפות מים

 

אופן ההכנה:


הבלינצ'ס:


1. טורפים את כל החומרים ויוצקים שכבה דקה על מחבת טפלון חמה. כאשר הדפנות מזהיבות מנתקים את החביתית מן המחבת  והופכים לצד השני למשך כדקה.

המילוי:

 

2. במחבת מחממים ומקפיצים את תפוחי העץ עם כל התוספות עד שהם מתרככים היטב.
3. מועכים חלק מהם לרסק ומערבבים שוב.
4. יוצקים על בלינצ'ס ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: