שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 1405
2 טיבון סטייק 1986
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 1873
4 צלעות טלה 1414
5 אסאדו עגל 1830
6 צוואר 1874
7 אסאדו 1901
8 שריר 1826
9 צלי כתף 2511
10 כתף מרכזי 1686
11 חזה 1804
12 צלעות 1651
13 אנטריקוט 1739
14 נתח קצבים 3204
15 שייטל 2564
16 פריים ריבס 2062
17 מותנית - פילה 1891
18 סינטה 2317
19 סטייק אנטריקוט 2531
20 סטייק טיבון 2371
21 פילה מיניון 8250
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1269