שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 1534
2 טיבון סטייק 2112
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 1973
4 צלעות טלה 1522
5 אסאדו עגל 1952
6 צוואר 1964
7 אסאדו 1996
8 שריר 1926
9 צלי כתף 2608
10 כתף מרכזי 1783
11 חזה 1901
12 צלעות 1743
13 אנטריקוט 1835
14 נתח קצבים 3283
15 שייטל 2663
16 פריים ריבס 2166
17 מותנית - פילה 1967
18 סינטה 2413
19 סטייק אנטריקוט 2638
20 סטייק טיבון 2466
21 פילה מיניון 8411
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1375