שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 1370
2 טיבון סטייק 1949
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 1841
4 צלעות טלה 1386
5 אסאדו עגל 1800
6 צוואר 1838
7 אסאדו 1874
8 שריר 1793
9 צלי כתף 2469
10 כתף מרכזי 1656
11 חזה 1774
12 צלעות 1629
13 אנטריקוט 1718
14 נתח קצבים 3169
15 שייטל 2528
16 פריים ריבס 2029
17 מותנית - פילה 1856
18 סינטה 2278
19 סטייק אנטריקוט 2501
20 סטייק טיבון 2346
21 פילה מיניון 8209
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1240