שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכונים
איך מכינים גבינת חלומי PDF הדפסה דוא
מתכונים - חלבי

רכיבים


שלוש פרוסות של גבינת חלומי בגודל של אצבע
3 דפי פילו
1 חבילת חמאה מומסת
1 עגבניה פרוסה, ללא גרעינים ומקולפת
8 עלי נענע


לרוטב הטריאקי:


1 מיכל שמנת מתוקה 42%
50 גרם גבינת פרמז'ן
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח
קורט פלפל לבן


אופן ההכנה:

משרים את הגבינה ברוטב טריאקי, מסננים ומניחים בצד.
חותכים את הפילו ברוחב גבינת החלומי ומניחים את הגבינה על הפילו, ומעל עגבניה ועלי נענע לכל אורך הגבינה.
מורחים את הפילו במעט חמאה ומגלגלים את הפילו כשהגבינה בפנים . חוזרים על הפעולה עד שעוטפים את כל הגבינה.


הכנת הרוטב:


מרתיחים את השמנת המתוקה ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק, מנמיכים את האש ומטבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים עד שהרוטב יעשה סמיך.


הרכבת המנה:


מטגנים את גבינת החלומי עם הפילו במעט חמאה עד להזהבה.
מניחים במרכז הצלחת ויוצקים מעט רוטב ועליו מניחים את אצבעות החלומי

 
סטרוגאנוף PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:
בשר פילה (מומלץ, אך ניתן להשתמש בבשרים אחרים) 150 גר' לאדם לפחות
2 בצלים קצוצים
מספר שיני שום
פטריות שמפיניון חתוכות (אפשר משימורים)
2 כפיות קורנפלור
2 כפיות אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה
1 כפית קארי
קומץ פלפל שחור
שמנת חמוצה צמחית

למרינדה:
רוטב סויה
חומץ סיני מתוק
תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. חותכים את הבשר לרצועות ברוחב אצבע . משרים במרינדה.
2. מטגנים במחבת גדולה את הבצלים והשום עד לגוון צהוב. מוסיפים את הפטריות (אם משתמשים בפטריות טריות מוסיפים אותן לקראת סוף הבישול) ומטגנים מספר דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשחים מכל צד.
3. מכינים רביכה מהקמח, אבקת מרק, פפריקה, קארי ופלפל שחור, מדללים במים ומוסיפים למחבת. מבשלים כחצי שעה, תוך כדי בחישה. מספר דקות לפני הסיום מוסיפים את השמנת הצמחית. ניתן להגיש על מצע של אורז או אטריות.

 
«התחלההקודם781782783784785786787הבאסיום»

דף 787 מתוך 787