ניוקי פסטו הדפסה
מתכונים - פסטה



רכיבים:


כוס דחוסה של עלי בזיליקום

3 שיני שום

¼ כוס שמן זית

כף צנוברים

מלח, פלפל

חבילת ניוקי (500 גרם)


אופן ההכנה:


1.  מערבלים במעבד מזון את עלי הבזיליקום, השמן, השום והצנוברים עד לקבלת עיסה חלקה.

2.  מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.

3.  מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן: מרתיחים שני ליטר מים ובזמן שהמים רותחים מכניסים את הניוקי לסיר. לאחר כשתי דקות, שהניוקי צפים על פני המים, מסירים מהאש ומסננים.

4.  יוצקים את הרוטב על הניוקי ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: