איך מכינים פסטה מוקרמת הדפסה
מתכונים - פסטה



רכיבים:


לבסיס:


8 צינורות קנלוני

1 בצל

ראש שום

2 כפות שמן זית

מגשית תרד טחון מופשר (250 גרם)

½ כפית מלח

קורט פלפל שחור

½1 כוסות עגבניות מרוסקות


להקרמה:


¼ כוס שמרי בירה

¼ כוס קמח

כפית אבקת שום

½ כפית מלח

כוס מים


אופן ההכנה:


1.  קוצצים את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה.

2. מוסיפים את התרד (עם הנוזלים), המלח והפלפל, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות.

3. ממלאים את גלילי הקנלוני בתערובת התרד.

4. שופכים ¾ כוס עגבניות מרוסקות על גבי תבנית אפייה, מעל מניחים את הקנלוני ומעליהם – את יתר העגבניות.

5. מכסים בנייר כסף ואופים כ-20 דקות.

6. בינתיים מערבבים את חומרי ההקרמה עד לקבלת תערובת אחידה.

7. יוצקים את תערובת שמרי הבירה על הקנלוני, ואופים – ללא כיסוי – כ-5 דקות נוספות.



חפשו מתכון נוסף: