איך מכינים פיצה ביתית הדפסה
מתכונים - דברי מאפה


הצעת הגשה


רכיבים:


2 פיתות חצויות לרוחב

3 כפות שמן זית

4 כפות קטשופ (לא מומלץ קטשופ נוזלי)

2 כפות זעתר

200 גר' גבינה צהובה מגוררת


אופן ההכנה:


1. מניחים נייר אפיה בתבנית ומניחים עליו את ארבעת חצאי הפיתות.

2. מורחים את שמן הזית על חצאי הפיתות ומפזרים את הזעתר.

3. מורחים את הקטשופ (יש לפזר את הקטשופ על מנת שלא יהיו אזורים בלתי מכוסים).

4. מפזרים את הגבינה הצהובה.

5. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 100º למשך ½4 דקות.

6. מעלים את הטמפרטורה ל -  180º ואופים במשך ½1 דקות.



חפשו מתכון נוסף: