שניצל סינטה בקר עם חרדל דיז'ון בציפוי שומשום הדפסה
מתכונים - בשר


 

רכיבים:


4 פרוסות סינטה משוטחות (משקל כל פרוסה כ-100 גרם)


למרינדה:

 

עלים מפוררים מענף טימין אחד
4 כפות חרדל דיז'ון חלק
1 כף שמן
מעט פלפל שחור גרוס


לציפוי:


½ כוס קמח
ביצים טרופות עם מעט מים
½ כוס פירורי לחם
¼ כוס שומשום
שמן צמחי לטיגון


אופן ההכנה:


1. בקערית מערבבים את חומרי המרינדה ומושחים את פרוסות הסינטה היטב.

2. משהים במקרר למשך 24 שעות.

3. מסירים חלק מהמרינדה ומצפים כמו שמצפים שניצל רגיל (טובלים בקמח, ביצה ובתערובת של פירורי לחם ושומשום).

4. מטגנים בשמן (שגובהו מגיע לחצי מעובי השניצל), בחום בינוני, עד להזהבה. מספיגים עודפי שמן בנייר סופג, ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: