איך מכינים שניצל הדפסה
מתכונים - בשר

שניצל וינאי.

 


רכיבים:


4 נתחי עגל, במשקל כולל של 650-700 גרם, משוטחים לעובי 4 מ"מ
2 ביצים
2 כפיות מים
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1/2 כוס קמח
2 כוסות פירורי לחם טריים
¼ - ½ כוס שמן צמחי לטיגון


אופן ההכנה:


1. בקערית טורפים את הביצים עם 2 כפיות מים ומתבלים במלח ופלפל.

2. מכינים את הקמח ופירורי הלחם בכלים נפרדים.

3. טובלים את הנתחים בקמח, מנערים קלות, טובלים בביצה ובפירורי הלחם, מהדקים היטב את פירורי הלחם.

4. במחבת מחממים שמן לחום בינוני,  מטגנים את השניצל כ-4 דקות מכל צד עד להשחמה

5. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מגישים מיד



חפשו מתכון נוסף: