קציצות בשר עם כרישה הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

500 גר' בשר בקר טחון

3  ביצים גדולות

6 תפוחי אדמה בינוניים

פרסה (כרישה) - מבושלת (עדיף בסיר לחץ) וסחוטה היטב

מלח ופלפל

מיץ לימון טרי

 

אופן ההכנה:

 

1. במטחנת בשר טוחנים את תפוחי האדמה והכרישה. (כמות תפוחי האדמה צריכה להיות שווה לכמות הכרישה).

2. צרים קציצות פחוסות, ומטגנים עד שמזהיבות.

3. מוציאים מסיר הטיגון, סופגים את שאריות השמן ויוצקים מעל מיץ לימון טרי.

 

 



חפשו מתכון נוסף: