תמר מג'הול ממולא בבשר הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

 

35 תמרים מיובשים, מגולענים (מסוג מג'הול)

400 גרם בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ

מלח פלפל

1 כפית רכז רימונים

 

לרוטב:

 

2 כפות רכז רימונים

3 כפות סילאן

¾  ציר בקר

מלח

פלפל

 


אופן ההכנה:

 


1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את הבשר, את רכז הרימונים, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר מוכן. מניחים לתערובת להתקרר.

2. חוצים את התמרים וממלאים כל תמר בכפית מתערובת הבשר.

3.  מערבבים את כל החומרים לרוטב.

4.  יוצקים מעל התמרים את הרוטב ואופים בתנור בחום של 170 מעלות צלזיוס למשך חצי שעה.



חפשו מתכון נוסף: