חזה עוף ברוטב קשיו הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:


800 גרם חזה עוף חתוך לקוביות


למרינדה:


1 גביע שמנת 32%

4 יח' ציפורן

2 כפות גראם מסאלה

200 גרם אגוזי קשיו טחונים למחית

מלח, פלפל לבן


לרוטב קשיו:


100 גרם מחית קשיו

1 כפית ג'ינג'ר טחון טרי

2 כפיות שום כתוש

50 גרם מרגרינה או חמאה

½ כוס מים

פלפל לבן ומלח לפי הטעם



אופן ההכנה:


1. להשרות את קוביות העוף במרינדה במקרר 24 שעות.

2. להוציא מהמרינדה ולצלות את נתחי העוף בגריל עד שהם עשויים למחצה.

3. מוסיפים למרינדה את שאר מרכיבי הרוטב ומחממים בווק עד רתיחה. מוסיפים את נתחי העוף ומבשלים יחד כ- 5 דקות.

4. להסמיך את הרוטב עם מעט קורנפלור.



חפשו מתכון נוסף: