מרק מרוקאי הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:


צרור אחד קצוץ גס של סלרי - רק הלבן עד העלים ובלי הפקעת

1 קופסא עגבניות קלופות

4 שיני שום כתושות

2 בצלים גדולים קצוצים גס

1 קילו בשר לצלי שומני חתוך לקוביות בינוניות

½ שקית חומוס מבושל קפוא

¾ כוס עדשים ירוקים לאחר שטיפה

½ צרור כוסברה

½ צרור פטרוסילינון קצוצים

2 לימונים

1 כף לא מלאה כורכום

מלח, פלפל


אופן ההכנה:


1. ממלאים בסיר שני ליטר מים (בערך). מוסיפים את הבצלים, הסלרי והעגבניות. משבלים במשך שעתיים.

2. מסננים, מעבירים לבלנדר, וטוחנים לפירה גס.

3. מחזירים לסיר, מוסיפים את שאר המרכיבים ועוד 2 כוסות מים לפחות.

4. מבשלים כשעה נוספת ובודקים את רמת הנוזלים מדי פעם. (המרק לא אמור להיות סמיך).

5. בגמר הבישול סוחטים 2 לימונים למרק ומערבבים היטב.



חפשו מתכון נוסף: