מרק תפוחי אדמה בסגנון הונגרי הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:


½ ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ

2 כפות חמאה

3 כפות קמח

מלח

פפריקה מתוקה

שמנת חמוצה

מים


אופן ההכנה:


1. רביכה: מטגנים את הקמח בחמאה עד שמזהיב. מסירים מהאש ומוסיפים פפריקה. משיבים אל האש ומערבבים היטב.

2. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה ומכסים במים. ממליחים לפי הטעם.

3. מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים ומגישים עם שמנת חמוצה.



חפשו מתכון נוסף: