איך מכינים מרק עדשים הדפסה
מתכונים - מרקים

מרק עדשים אדומות מבית סירים.

 



רכיבים:

 

½1 כוסות עדשים אדומות, שטופות

1 גזר, קלוף ופרוס

1 בצל קטן, חצוי

מלח, פלפל שחור טרי

יוגורט עיזים משובח (או יוגורט אחר כרצונכם)

לימון טרי, חצוי

 

אופן ההכנה:

 

1. לסיר המרק מכניסים את העדשים האדומות ומכסים ב-4 כוסות מים.

2. מוסיפים פנימה את חתיכות הגזר והבצל, מתבלים ומביאים לרתיחה.

3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך ½ שעה או עד שהעדשים מתרככות והופכות לעיסה (הקודם מהשניים).

4. יוצקים את המרק לצלחת ההגשה, מוסיפים כף יוגורט ומעט לימון סחוט טרי.



חפשו מתכון נוסף: