מתכון למרק תירס הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:

 

ארבע כוסות של גרעיני תירס (משתי קופסאות שימורים או שישה קלחי תירס)

שני בצלים בינוניים

חמש שיני שום

½ ליטר חלב

ליטר ציר עוף

פלפל שחור ומלח

מעט בצל ירק, קצוץ (לקישוט)

אופן ההכנה:

 

  1. לטגן את הבצל והשום במעט שמן צמחי (לא שמן זית) עד לריכוך הבצל.
  2. להוסיף את התירס ולערבב היטב
  3. להוסיף את החלב וציר העוף ולבשל עשרים דקות עד חצי שעה על סף רתיחה
  4. לתבל בפלפל שחור ומלח
  5. לטחון היטב במעבד מזון או בלנדר עד קבלת מרק חלק ככל הניתן.
  6. להוסיף מעל מעט מהבצל הירוק.


חפשו מתכון נוסף: