סנדוויץ' פסטו, בולגרית וחציל קלוי הדפסה
מתכונים - סנדוויצ'ים



רכיבים:


1 חציל בלאדי

80 גרם גבינה בולגרית פיראוס עיזים

צרור עלי אורוגולה שטופים


להכנת הפסטו:


1 כוס עלי זעתר

120 גרם גבינת קולאז' פרמז'ן

3 כפות בוטנים קלויים

3 שיני שום

½ כוס שמן זית

1 כפית דבש

2 כפות מיץ לימון

מלח גס

פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:


1. את חומרי הפסטו מכניסים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מחית אחידה.

2. פורסים חציל בלאדי לפרוסות בעובי של אצבע ,מורחים בשמן זית ומפזרים מלח גס צולים בתנור עד להשחמה בטמפ' של 200 מעלות.

3. מכינים סנדוויץ' בבגט ,מורחים פסטו זעתר,פרוסות גבינת פיראוס בולגרית ,חציל קלוי ועלי אורוגולה.



חפשו מתכון נוסף: