איך מכינים סירופ מייפל הדפסה
מתכונים - עוגות

עוגת אגוזים בסירופ מייפל.

 



רכיבים:


1 חבילת מרגרינה מומסת
1 גבינה לבנה 9% / 5% (לפרווה אפשר להחליף בשמנת צמחית מוקצפת)
2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + אבקת אפייה)
½1 כוסות סוכר
מעט תמצית וניל
3 ביצים
250 גר' אגוזי מלך
סירופ מייפל



אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה.

2. שוברים קצת אגוזים ומפזרים למעלה.


3. אופים כ- 40 דקות בחום בינוני עד שהעוגה שחומה למעלה. מוציאים מיד מהתנור.

4. דוקרים עם סכין הרבה דקירות בעוגה ומפזרים למעלה על פני כל העוגה סירופ מייפל בנדיבות



חפשו מתכון נוסף: