איך מכינים פודינג הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



רכיבים:


1 כוס אורז

ליטר חלב

קליפת לימון שלמה

קורט מלח

חבילת מרגרינה לאפייה

4 ביצים

כוס סוכר (או לפי הטעם)


אופן ההכנה:


1. מבשלים את האורז במים במשך דקות אחדות ושופכים את המים.

2. מוסיפים את החלב, את קליפת הלימון והמלח ומבשלים באש קטנה מאוד עד שהאורז סופג את כל הנוזלים, מקררים.

3. מערבבים היטב את המרגרינה, החלמונים, הסוכר, מוסיפים את האורז המקורר ומערבבים.

4. מקציפים את החלבונים ומערבבים בקלות באורז. אופים בתבנית משומנת.

5. אוכלים קר או חם.



חפשו מתכון נוסף: