איך מכינים שמנת הדפסה
מתכונים - רטבים

רוטב שמנת ופטריות לפסטה.

 


רכיבים:

 

60 גרם חמאה

אגוז מוסקט,  מגורר טרי

פלפל שחור,  טחון טרי

מלח

60 גרם גבינת פרמז'ן,  מגוררת

1 בצל בינוני,  קצוץ

3 בצל ירוק ,או עירית קצוצה

5 שיני שום כתוש

1 חבילת פטריות שמפיניון

אופן ההכנה:

 

1. מחממים מחבת.  מוסיפים את החמאה ומטגנים בה את הבצל עד שזה מתרכח ונהייה שקוף.

2. מתבלים בפלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים את הפטריות.

3. מטגנים 2 דקות ומוסיפים את השום.

4. מטגנים עוד שתי דקות ומוסיפים את השמנת. מצמצמים מעט.

5. מוסיפים את הבצל הירוק או העירית.  מוסיפים את הפרמז'ן.

6. בודקים מלח פלפל.


 

 



חפשו מתכון נוסף: