כוסה מחשי (קישואים ממולאים) הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


1 קילו קישואים קטנים


למילוי:


¼ כוס שמן זית

¼ כוס צנוברים

1 כוס אורז

¼ כפית תערובת בהרט

¼ כפית הל

½ כפית אגוז מוסקט מגורר


אופן ההכנה:


1. מסירים את קצה הקישוא, כולל הגבעול, ושומרים אותו בצד.

2. מרוקנים את פנים הקישוא בעזרת כפית, מניחים את הקישואים במים ומנקים היטב.


המילוי:


1. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הצנוברים במשך 3 דקות. מסירים מהאש ומסננים את השמן.

2. . שוטפים את האורז במים ומסננים. מערבבים את האורז עם הצנוברים ועם יתר התבלינים.

3. ממלאים את הקישואים במילוי אך לא עד הסוף. מחזירים את המכסה ששמרנו וסוגרים את הקישואים.

4. מניחים את הקישואים בסיר רחב ומוסיפים מים עד כדי כיסוי. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה ראשונה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות נוספות.

5. מיד בסיום הבישול מוציאים את הקישואים מן המים על מנת שלא יקרעו.



חפשו מתכון נוסף: