פרוסות חצילים מבושלות הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


1 חציל

פטרוזיליה

1 לימון

שום


לרוטב:


עגבניה

מלח לימון

שום

שמיר קצוץ

מעט מים


אופן ההכנה:


1. פורסים את החציל לפרוסות (עם הקליפה). מפזרים מלח ומשהים למשך שעה.

2. לאחר שעה, מנגבים במטלית את הנוזלים שהופרשו על ידי החציל.

3. מטגנים את פרוסות החצילים בשמן רגיל משני הצדדים.


לרוטב:


1.  מגרדים עגבניה על פומפייה דקה (ללא הקליפה).

2. מוסיפים מלח, לימון, שום ושמיר קצוץ. מוסיפים קצת מים.

3. בצלחת שטוחה או קערית מסדרים שכבת חצילים מטוגנים, רוטב, שוב שכבת חצילים ושוב רוטב וחוזר חלילה.

אוכלים קר.



חפשו מתכון נוסף: