איך מכינים סושי בבית הדפסה
מתכונים - אוכל אסיאתי

סושי צמחוני.

 


רכיבים:


4 דפי אצות

כוס אורז סושי

כוס מים

כף חומץ בן יין או בלסמי

½ כפית סוכר

½ כפית מלח

2 אבוקדו

2 גזרים


אופן ההכנה:


1. מבשלים את האורז בסיר מכוסה עם מים במשך כ-20 דקות. משאירים את הסיר סגור במשך 20 דקות נוספות.

2. מערבבים בקערה את החומץ, הסוכר והמלח, מוסיפים לאורז ומערבבים היטב.

3. פורסים את האצות, ומניחים עליהן שכבה דקה של אורז. משאירים מהשוליים הרחוקים של האצה כ-4 ס"מ נקיים מאורז.

4. חותכים את הגזרים ואת האבוקדו לרצועות מוארכות (גפרורים).

5. ליד השוליים הקרובים של האצה מניחים רצועת גזר ורצועת אבוקדו לכל רוחב האצה ומגלגלים לאורך.

6. מרטיבים מעט את השוליים הרחוקים של האצה, כדי שיידבקו, ומהדקים.

7. פורסים את הגלילים ברוחב 2 ס"מ ומגישים קר.



חפשו מתכון נוסף: