מתכון נוטלה טבעוני הדפסה
מתכונים - אוכל טבעוני



רכיבים:

 

½1 כוסות אגוזי לוז (טבעיים או חצי קלויים.  לא קלויים לגמרי).

1½1 כפות קקאו

5 כפות סילאן טבעי או מייפל

1 כוס חלב סויה

 

אופן ההכנה:

 

1. מכניסים למג'ימיקס את אגוזי הלוז ומעבדים אותם עד שמתקבל מרקם נוזלי מעט ואחיד.

2. מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים את הקקאו. מערבלים למשך כחצי דקה.

3. מוסיפים את הסילאן/מייפל ואת חלב הסויה ומערבלים, עד שמתקבל מרקם שוקולדי אחיד.

4. מעבירים לקערת האחזון ומכניסים למקרר.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: