איך מכינים שרימפס הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים

 

 

רכיבים:


1 כף חמאה

1 כף שמן זית

1 שן שום גדולה, קצוצה דק

1 כף רוטב דגים

¼ מיכל שמנת מתוקה לבישול

½ כפית אבקת מרק פטריות

½ כוס בייבי שרימפס מופשרים

מלח פלפל שחור גרוס טרי


אופן ההכנה:


1. מחממים במחבת את השמן עם החמאה. מוסיפים את שן השום הקצוצה ומאדים מעט.

2. מוסיפים את רוטב הדגים, השמנת ואת אבקת המרק. מערבבים היטב ומוסיפים את הפלפל השחור ומלח, ע"פ הטעם (אם צריך ניתן להוסיף גם מעט מים).

3. מוסיפים את השרימפס ומבשלים כ 2 דקות. מגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: