מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
½ ק"ג קמח רגיל
1 חבילה מרגרינה
1 כוס סוכר חום
200 גר' קמח חרובים
1 כוס מים
שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
1. מניחים את המרגרינה בסיר וממיסים על אש קטנה.
2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים בבישול עד להמסה ומכבים את האש.
3. מוסיפים את קמח החרובים ומערבבים, עד לקבלת עיסה חלקה.
4. מוסיפים את הקמח הרגיל ואת המים לסירוגין וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. שופכים את התערובת לתוך תבנית משומנת מראש ואופים בחום בינוני כ-45 דקות. הערה: ניתן להוסיף לתערובת משמשים קצוצים, אגוזים, צימוקים ותאנים.
|
|