מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
בצק:
½3 כוסות קמח רגיל
100 גרם מרגרינה רכה חתוכה
½2 כפות שמרית
5 כפות דבש
2 כפות סוכר
2 ביצים
1 כוס מים פושרים
1 כפית קינמון
ציפורן טחון לפי הטעם
סירופ וקישוט:
½ כוס חלב
1 כף דבש
1 כף סוכר אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
1. משמנים 2 תבניות מוארכות בגודל של 10X35 , שמים בקערת המערבל את הקמח, המרגרינה והשמרית, מערבלים במהירות גבוהה כ-4 דקות.
2. מעבירים לתבניות, מכסים במגבת ומתפיחים. מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני ואופים.
3. בסיר קטן מרתיחים חלב, דבש וסוכר. כשהסירופ רותח יוצקים על העוגה החמה. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
|
|