מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
1 כוס מים 50 גר' מרגרינה 1 שקית אבקת אפייה 1 כף אבקת סוכר 1 כוס קמח 4 ביצים קרם למילוי לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. יוצקים לסיר מים ומרגרינה, מחממים תוך כדי ערבוב עד להמסת המרגרינה.
2. מוסיפים אבקת אפייה ואבקת סוכר ומערבבים היטב. מנמיכים את האש, מוסיפים קמח וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
3. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי ערבוב.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את הבלילה לשק זילוף עם צנטר בגודל הרצוי ומזלפים עיגולים.
5. אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, עד הזהבה קלה. מצננים.
6. חוצים כל פחזנית לרוחב וממלאים בקרם לפי הטעם.
|
|