שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שטרודל תפוחי עץ לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

4-5 תפוחי עץ חמצמצים (גרנד סמית) קלופים ומגוררים גס

½ כוס סוכר

½ כפית מיץ לימון

½ כוס אגוזים קצוצים (או 1 כוס צימוקים)

מצות


לציפוי:


אבקת סוכר או סירופ שוקולד


אופן ההכנה:


1. משרים את המצות במים כ- 2-3 דקות, מוציאים. מניחים על מגבת לחה, ומשהים כ-10 דקות (בזהירות !!! שלא לשבור את המצות).

2. סוחטים את תפוחי העץ ומניחים בקערה. מוסיפים את הסוכר, הקינמון, מיץ הלימון, האגוזים / צימוקים, ומערבבים לעיסה אחידה.

3. מניחים מצה אחת על משטח עבודה, מניחים כ-3 כפות מהמלית לאורך הצלע הקרובה אליכם, מגלגלים את המצה לשטרודל ומהדקים היטב.

4. משמנים תבנית אפייה, מסדרים את השטרודלים ואופים בחום בינוני 30 דקות או עד להזהבה יפה של השטרודל, מוציאים ומצננים. יוצקים מעט סירופ שוקולד או בוזקים סוכר.



חפשו מתכון נוסף: