שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים שטרודל PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות



הכמות מתאימה לארבע שרוולים של שטרודל


רכיבים:


4 עלי פילו מוכנים

מעט חמאה מומסת

מעט פירורי לחם

מעט סוכר

מעט אבקת סוכר


למילוי:


6 תפוחי קלופים וחתוכים לפרוסות

40 גר' חמאה

3 כפות סוכר

1 כף קליפת לימון מגורדת

מיץ מלימון אחד

½ כוס צימוקים

1 כפית קינמון


אופן ההכנה:


1. מקמחים משטח עבודה, פורסים את עלי הפילו ומרדדים מעט.

2. מערבבים בסיר קטן את החמאה, פירורי הלחם, הסוכר ואבקת הסוכר ומשהים כ-15 דקות.

3. מערבבים יחדיו את כל מרכיבי המילוי ומסדרים לרוחבו של כל אחד מארבעת עלי הבצק.

4. סוגרים את הבצק על המילוי.

5. לוקחים את תערובת החמאה המומסת, פירורי הלחם, הסוכר ואבקת הסוכר ומברישים את הרולדה.

6. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים למשך 25-35 דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: