מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
2-3 עלי חסה
2 עלי רוקט
2-3 אגוזי המלך חתוכים דק
½ כוס פסטה מסולסלת ומבושלת בלי מלח בלי שמן - קרה
אופן ההכנה:
1. לחתוך את עלי החסה ואת הרוקט.
2. לחתוך את הפלפלים , להוסיף לחסה ולרוקט.
3. מעל זה מוסיפים את הפסטה הקרה ואת אגוזי המלך.
המלצות:
אפשר להוסיף קצת גבינה בולגרית לטעם. ומומלץ להוסיף גם רוטב אלף האיים לייט 2-4 כפות.
|
|