שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים כרוב PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

סלט כרוב לבן


רכיבים:

 

1 ראש כרוב לבן
2-3 כפות סוכר
1-2 כפות מלח
½ כפית פלפל שחור
מיץ משני לימונים(ויותר – לפי הטעם).
שמן רגיל (לא זית)

 

אופן ההכנה:

 

1. לפרוס את הכרוב בדיסקית פריסה דקיקה. לשים בקערה. לפזר את המלח ולהשאיר ש "יזיע".
2. לסנן את הכרוב. להוסיף את הפלפל השחור. לערבב היטב.
3. להוסיף את הסוכר, מיץ הלימון והשמן ולערבב היטב. להשאיר שהטעמים ייספגו.



חפשו מתכון נוסף: