מתכונים -
חלבי
|
רכיבים:
לגבינה:
200 גרם גבינת קשקבל חתוכה למקלות
חופן של עשבי תיבול מעורבים, קצוצים דק
קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
לסלט:
1 חבילה עלי בייבי
1 שן שום כתושה
¼ כפית סוכר חום
מעט מלח
½ כפית חרדל
2 כפות חומץ בלסמי
4 כפות שמן גרעיני דלעת
אופן ההכנה:
1. מערבבים חצי מכמות העשבים עם הקמח וחצי עם הביצה.
2. טובלים את הגבינה בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
3. לסלט: מערבבים שום, סוכר, חרדל, מלח, בלסמי ושמן זית לרוטב אחיד. מערבבים את עלי הבייבי והרוטב. מסדרים את חטיפי הגבינה מעל הסלט.
|
|