מתכונים -
חלבי
|
רכיבים:
1 כרובית
50 גרם חמאה
3 כפות קמח
¼1 כוסות חלב
כוס גבינה צהובה מגוררת
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לוקחים את הכרובית, מפרידים אותה לפרחים ומבשלים במים עד שהיא מתרככת.
2. מחממים מחבת וממיסים בו את החמאה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב (למשך 2 דקות) ומורידים מאש.
3. מוסיפים את החלב תוך כדי בחישה ומחזירים לאש. מבשלים ובוחשים כל הזמן, עד שהתערובת נהיית סמיכה. מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת ¾ גבינה, מלח, פלפל ובוחשים.
4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית אפיה ויוצקים עליהם את הרוטב.
5. אופים בתנור למשך 10 דקות או עד לקבלת הזהבה.
|
|