שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
כרובית ברוטב גבינה PDF הדפסה דוא
מתכונים - חלבי

רכיבים:

 

1 כרובית

50 גרם חמאה

3 כפות קמח

¼1 כוסות חלב

כוס גבינה צהובה מגוררת

מלח פלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. לוקחים את הכרובית, מפרידים אותה לפרחים ומבשלים במים עד שהיא מתרככת.

2. מחממים מחבת וממיסים בו את החמאה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב (למשך 2 דקות) ומורידים מאש.

3. מוסיפים את החלב תוך כדי בחישה ומחזירים לאש. מבשלים ובוחשים כל הזמן, עד שהתערובת נהיית סמיכה. מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת ¾ גבינה, מלח, פלפל ובוחשים.

4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית אפיה ויוצקים עליהם את הרוטב.

5. אופים בתנור למשך 10 דקות או עד לקבלת הזהבה.



חפשו מתכון נוסף: